Creative taste is een bedrijf dat is opgestart in 2016
door een ZZP’er die graag haar kwaliteiten wil delen.
Ontdek op deze pagina wie zij is en wat zij voor u kan betekenen.
Aangenaam
Mijn naam is
Lily-Jane Verezen
bestuurder van Creative taste
Roodharigen... die zijn toch meestal wat eigenwijs? Roodharigen...
die zijn toch meestal wat eigenwijs?

“Ja dat klopt, een beetje eigenwijs ben ik wel, maar ik kan dit compenseren met het feit dat ik bijzonder creatief ben” Deze creatieve instelling begon vroeg bij mij. Altijd heb ik mijn klasgenoten graag geholpen met de creatieve vakken en het stimuleren van creatief denken. De steekwoorden “creatief en behulpzaam” passen daarom echt bij mij, ik voel dat ik daar aanleg voor heb.
Deze kwaliteiten wil ik graag, ook in uw voordeel, optimaal benutten.
Ik ben een starter en afgestudeerd als grafisch en interactief vormgever.
Mijn naam is Lily-Jane Verezen, geboren in 1992, roodharig dus en woon in de Haagse regio. Ik ben beslist geen “Nine to Five type” want ben me terdege bewust dat soms een project binnen een bepaalde tijd klaar moet, en dan moet dat ook af zijn!
Wat wij voor u kunnen betekenen

Logo’s
Herkenbaarheid start bij een logo. Een sterk ontworpen logo trekt de ogen aan. De eerste indruk is daarbij van groot belang. Welke uitstraling wil je uitstralen? Welke doelgroep wil je trekken? Welke kleuren passen erbij? Deze vragen worden onder andere besproken tijdens een afspraak. Aan ons is het de taak om van deze opsomming een sterk concept te ontwikkelen om deze vervolgens weer te bespreken. Aan het einde van de rit met een geweldige samenwerking, goed contact en een lekker kopje koffie ontstaat er het perfecte logo dat past bij uw bedrijf, onderneming of merk.

Jouw identiteit
Met een huisstijl zorg je ervoor dat jouw bedrijf, onderneming of merk een geheel wordt. je visitekaartje, briefpapier, envelop krijgen een de zelfde stijl dat past bij jouw bedrijf, onderneming of merk. hierdoor onderscheid je je van de rest en krijg je een unieke persoonlijke uitstraling. daarnaast zijn er zoveel uitingen die jouw bedrijf, onderneming of merk kan gebruiken in de stijl van jouw huisstijl om nog groter te groeien. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfs auto, stempel, buttons, UBS's, kaarten, mokken, mappen en veel meer. hoe klein of groot je ook bent, jij blijft herkenbaar en uniek met jouw eigen huisstijl.

Prints
In deze digitale wereld zijn print ontwerpen niet meer het populairste product wat er aan campagne te leveren valt. Jammer genoeg... Want wij beleven nogsteeds veel plezier aan het grafisch ontwerpen van diverse drukwerk projecten. Daarnaast geloven wij dat er nogsteeds een bijzondere kracht zit aan de inkt van een vers bedrukte brochure op zware glossy papier. of de trots die je krijgt als jouw logo op een raam is geplakt, de enthousiasme die ontstaat door de waanzinnige oplagen van diverse magazins of kranten. de kriebels in je buik van de afmetingen van die mega billboard waar je langsrijd. het geeft toch voor men een wat fijner vertrouwder gevoel om naar een bedrukte campagne te kijken omdat men realiseerd dat er werkelijke moeite is gedaan om het te produceren, zeker in deze tijd.

Webdesigns
Tegenwoordig ontkom je niet meer aan websites, en er komen er alleen maar meer bij. Een website is een ideale manier om een groot publiek te laten weten en zien dat je bestaat en wat jou kwaliteiten, diensten of merk inhoud. Maar wanneer heb je nou een goede mooie website? De 2 belangrijke punten zijn: Het uiterlijk. Past de website bij de rest van je huisstijl? Trekt het de doelgroep? Komt het overeen met de webtrend van dit jaar? Punt 2, Gebruiksvriendelijkheid. Kunnen de bezoekers makkelijk door je website heen? Zijn er geen storrende elementen? Is de boodschap duidelijk? Met onze kennis over de recente webtrends en codering talen creeeren wij een bijpassende website voor uw bedrijf, onderneming of merk. Bij een complexe website werken wij samen met de met allerbeste developers uit de branche, Suprevo! zodat wij jou daarmee kunnen garanderen op een mooie, gebruiksvriendlijke website.